Tetszett a cikk?

A debreceni rendezvény idén is – 2017 után másodszor – bekerült a minősített európai fesztiválok közé.

Debrecen legnagyobb kulturális eseményére, 2019. július 17-től négy napon át, összesen 70 helyszínnel készülnek a szervezők, akik azt ígérik, idén még környezettudatosabban fesztiváloznak majd. A résztvevők az elmúlt évekhez hasonlóan újrahasznosítható repohárban kapják az italokat, ez a műanyaghulladék csökkentése szempontjából is óriási előrelépést jelent.

A zenei programkínálatban világsztárok, Limp Bizkit, Alan Walker, Willy William, a Dog Eat Dog, a Delinquent Habits, Alice Phoebe Lou, a Seafret valamint Nora En Pure és az Amsterdam Klezmer Band is szerepelnek.

A hazai mezőnyből jelen lesz az idén 30 éves Tankcsapda, a 15 éves jubileumát ünneplő Halott Pénz és a Road, jön Majka, a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, Horváth Tamás, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Bagossy Brothers Company, a visszatérő Subscribe, az örök fesztiválkedvenc 30Y és az Irie Maffia, valamint fellép a Nagy-Szín-Pad! Tehetségmutató verseny nyolc résztvevője is. Az idei Campuson több mint ezer zenész lép színpadra.

A részletes programról itt lehet olvasni.