0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 25.

Flower Power Keukenhofban

A „virágok erejével” ünnepli a Hollandia legnépszerűbb tulipánparkja fennállásának 70. évfordulóját 2019-ben. Élénk színek, hippik, béke és popzene. A hatvanas és hetvenes évek fordulójának életérzése, a vietnámi háborúval szembeni passzív ellenállás jelképe, a Flower Power a tematikája a jövő évi hagymakiültetéseknek a Keukenhof virágparkban.

[[{„fid”:”68840″,”view_mode”:”wysiwyg”,”fields”:{„format”:”wysiwyg”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”A 250 négyzetméteres virágmozaikot 50 ezer tulipánból, fürtös gyöngyikéből és krókuszból rakták ki”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”A 250 négyzetméteres virágmozaikot 50 ezer tulipánból, fürtös gyöngyikéből és krókuszból rakták ki”,”field_file_image_source[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{„1”:{„format”:”wysiwyg”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”A 250 négyzetméteres virágmozaikot 50 ezer tulipánból, fürtös gyöngyikéből és krókuszból rakták ki”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”A 250 négyzetméteres virágmozaikot 50 ezer tulipánból, fürtös gyöngyikéből és krókuszból rakták ki”,”field_file_image_source[und][0][value]”:””}},”attributes”:{„alt”:”A 250 négyzetméteres virágmozaikot 50 ezer tulipánból, fürtös gyöngyikéből és krókuszból rakták ki”,”title”:”A 250 négyzetméteres virágmozaikot 50 ezer tulipánból, fürtös gyöngyikéből és krókuszból rakták ki”,”class”:”media-element image–left image–third file-wysiwyg”,”data-delta”:”1″}}]]Hollandia egyik legnépszerűbb idegenforgalmi célpontja a Keukenhof tulipánpark, ahol az idén októberben a jövő évi virágpompa érdekében hétmillió virághagymát ültettek el. A 70 éves jubileum témáját, a Flower Power-t 50 ezer tulipánból, fürtös gyöngyikéből és krókuszból álló, 250 négyzetméteres virágmozaikban jelenítik meg.

A hollandiai Lisse melletti Keukenhof márciustól májusig évente egymillió látogatót fogad, akiknek háromnegyed része külföldi. Az idei adatok szerint a legtöbben az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Németországból, Franciaországból és Kínából érkeznek. Az utóbbi években jelentősen nőtt az ázsiai és az amerikai érdeklődők száma.

2019-ben a Keukenhof tulipánpark március 21-től május 19-ig tart nyitva.

Forrás: keukenhof.nl/magyarmezogazdasag.hu