0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Véradóbarát munkahely címet kapott az erdészet

2018-ban az EGERERDŐ Zrt. nyerte el Heves megyében a „VÉRADÓBARÁT MUNKAHELY” megtisztelő címet.

Az erdőgazdaság 2016 óta szervez rendszeres véradást évente két alkalommal, melyen az erdész, vadász kollégák mellet adminisztratív dolgozók, kisvasúti dolgozók, a Mátraparkett kollégái és a közfoglalkoztatottak is részt vesznek.

A véradásokon évente átlagosan 200 fő van jelen, amiből kb. 60-70 százalékos sikeres véradás valósul meg.

A véradó napok sikerességét meghatározza, hogy a cég vezetősége a kezdetektől támogatja a karitatív tevékenység megszervezését. De emellett a szervezők minden évben a véradás kísérőjeként színes programokat szerveznek, hogy a segítségnyújtáson felül a baráti kapcsolatok ápolása, csapatépítés is megvalósulhasson.

A Vöröskereszt helyi szervezetével és a Vérellátó szervezettel az évek során szoros, szinte baráti kapcsolat alakult ki, mely megkönnyíti a közös gondolkodást, munkát.

A lelkes szervezők a váradónap legnagyobb sikerének azt tekintik, ha sikerül beszervezni olyan kollégát is, aki itt a céges rendezvényen nyújt először segítő kezet beteg embertársainak első véradóként.

A díj hatalmas megtiszteltetést jelent az erdészeti gazdaság életében és egyben kötelezettség is, hogy a jövőben legalább ilyen lelkesedéssel folytassuk karitatív tevékenységünket.

Forrás: EGERERDŐ Zrt. sajtóközlemény