0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Április 30-ig kedvezményesen lehet jelentkezni a 79. OMÉK-ra

Április végéig vásárolhatnak kedvezményes kiállítói helyet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeri Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők. Az eseménynek 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO ad helyet. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum szerint az árengedmény meghosszabbítása számos potenciális kiállító számára teheti elérhetőbbé a vásáron történő megjelenést.

Professzionalitás, nemzetköziség és innováció jellemzi majd az idén élelmiszeriparra fókuszáló OMÉK-ot, hiszen

a kiállítás középpontjában a jó minőségű, egészséges, fenntartható, GMO-mentes élelmiszerek lesznek majd.

A korábbi évekhez képest újszerűbb és programdúsabb eseményt kapnak a látogatók, a kor kihívásaira reflektáló szakmai programokkal, az agrár- és élelmiszerinnovációk legújabb vívmányainak felvonultatásával. Hangsúlyozottan jelenik meg az élelmiszer- és agrárdigitalizáció is, mert a magyar mezőgazdaság jövedelemtermelő képességének hosszú távú megőrzéséhez és megerősítéséhez a jövőben nagy szükség lesz a digitálisan is képzett munkaerőre.

A szervezők egyik legfontosabb célja, hogy az agrárpályát a fiatalok számára is vonzóvá tegyék.

A 79. OMÉK-on helyet kap többek között egy élménygazdaság, de élelmiszerinnovációs pályázatot is meghirdetnek majd. A kiállítás ugyanakkor megtartja közönségvásár jellegét, így az évek óta népszerű családi és szórakoztató programok – például koncertek, előadások, gyermeksziget – is várja majd a látogatókat. A szervezők szerint minden adott lesz ahhoz, hogy az OMÉK nemzetközi értelemben véve is meghatározó, exportkivitelünket is támogató Közép-Európai kiállítássá nője ki magát.

A 79. OMÉK szervezői az őstermelők, kistermelők, kis- és középvállalkozások mellett számítanak a nagyobb élelmiszeripari cégek jelentkezésére is. A 2019. április 30-ig szóló 10%-os, ún. early bird kedvezményes jelentkezési lehetőség mindannyiuk számára elérhető.

A jelentkezési lapokat a vásár honlapjáról, a https://omek.amc.hu oldalról tölthetik le, ahol a jelentkezés feltételeit és minden szükséges információt megtalálhatnak. A honlapot érdemes rendszeresen látogatni, mert a vásárral kapcsolatos legfrissebb információkat és a programokat is ezen a felületen, illetve a https://www.facebook.com/OMEKBudapest/ facebook oldalon osztják majd meg a szervezők.

Forrás: Agrármarketing Centrum