Némileg csökkent a szálló por okozta légszennyezettség, de így is az ország nagy részén kifogásolt a levegőminőség.

Még huszonhét településen kifogásolható a levegő minősége
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A tisztifőorvos szombaton a Facebook-oldalán azt írta: kifogásolt a levegő minősége huszonhét településen.

Ezek:

Ajka, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Hernádszurdok, Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Pécs, Putnok, Sajószentpéter, Sarród, Sopron, Százhalombatta, Szeged, Szentgotthárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tököl, Vác, Várpalota és Veszprém.

Szombaton a megélénkülő szél hatására várhatóan tovább javul a levegőminőség.

Ezzel együtt megjegyezték: a meteorológiai helyzet függvényében gyakran rosszabbodhat a levegőminőség, ez elsősorban az érzékeny lakosságnál okozhat rövid távú tüneteket.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mi már ott tartunk a kereszténydemokratikus átalakulásban, hogy a hungarocell és a petpalack füstjét a szervezetünk egyből az engedelmes és alázatos alattvaló kifejlődéséhez nélkülözhetetlen vitaminná és ásványi sókká alakítja. Így nem kell se 800 forintos almát, se 1700 forintos petrezselyem gyökeret vásárolni a dédinek, hanem azt a kis aprót, amit nyugdíj gyanánt kap a három gyerekkel dekorált 47 év munkaviszony után, viheti a pap bácsinak a perselybe. Mert az a két milliárd, amit a templomkert füvesítésére terveztek nem lesz elegendő, mert ennek az Istennek az idejében itt biztos, hogy fű nem terem.
Eladott Ország
Most sajnálják már, hogy a Kádár rendszerben a jó koszt miatt kevés krumplit evett a magyar értelmiség és a gerincüknek nem jutott a keményítőből. Bezzeg, amikor a Horthy térdén miniszterelnökségbe lovagolt könyvtáros előbújt a Vörös Zászló Érdemrend alól, felfüggesztette a szocializmus építését és a csendőrfattyú komáival kb. másfélmillió melós munkáját, ezzel önbecsülését és kenyerét elvette, nem szipákoltak. Eszükbe se jutott, hogy a gondoskodó államot szétrabló kizsákmányoló állam szociális terrorja őket is utoléri és a tudomány elefántcsont tornyáról turulmadarat röptetnek sámándob kísérettel a Jézuskához a Tízparancsolattal takarózó gömbölyű hűbéresek, ők meg mehetnek a gecsemáni kertbe kigyomlálni a szociális érzékenységet a krisztusi tanokból és elpalántálni a Soros ösztöndíjasok által keltetett gyűlöletet.Az egymást fehérre mosó politikus bűnözők, a szürkegazdaságba átlopott közpénzekből fekete, barna és sárga bőrű sportolókat vásárolnak a maguk szórakoztatására, mert a kocsmaasztali kockás abrosszal pallérozott ízlésüknek megfelelően festenek a fűtött zöld műfüvön és nem olyan feltűnő a fejük felett röpködő szürke szotyolahéj felhő a biodíszletként stadionba toloncolt, térdepeléshez szoktatott gyerekhadnak. Az "értelmiség" egy gerinctelen csúszó mászó. Már a kerekded asztalkánál elárulta azt a népet amely iskoláztatta és jól tartotta. Első lépésként csak 1.5 milliót munka vállalót lökött a semmibe, ebből kb. 500 ezer ember tudott a becsődülő külföldi cégeknél újra elhelyezkedni.. Ezt az aljasságot a mai napig nem rendezték és még sok más általuk elkövetett gazemberséget sem. Magyarország nem demokrácia, hanem sz@rokrácia. Mindenki tojik mindenkire, aki nem ő, vagy a pereputtya. Mivel fűt a magyar?-videó
youtu.be/HSibadAkhPw
lusta
Időről időre felröppenek ilyen hírek. A Soros-bérenc föld-trafik árunk és qurmányunk csak a vállát vonogatja. az eberek életkölüménye és az életüknek a mjinősége az őfeledetuk lenne, de ehelyett majd egy jót sorosoznak és migráncsoznak. Többiek meg dögöljenek meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.