Az autómegosztás világába az elmúlt időszakban mi is belekóstoltunk, Sütő Zsolt kollégánk ‘tollából’ már két írás is született a témában, amiket ide és ide kattintva olvashatnak. Ezúttal a GreenGótól kaptunk egy sajtóközleményt, amiben egy pozitív hírt osztott meg velünk a vállalat, mi pedig továbbítjuk az információt Olvasóink felé: a lényeg, hogy már GreenGóval is célba vehető a reptér.

Ráadásul reptéri felár nélkül vezeti be a ‘Ferihegyre’ tartóknak szánt területbővítését a GreenGo, Budapest egyetlen e-autómegosztója. Ezzel egyidőben 6 új saját töltőpontot is átad ugyanitt a kizárólag elektromos autós flottájú car sharing cég. A GreenGo új területbővítését az Airport Hotel Budapest VIP parkolójában és együttműködésében alakították ki, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljaitól 5 percre. A GreenGo dedikált parkolójából alig egyperces séta után a GreenGóval érkezőket ingyenes transzferek viszik át az általuk megjelölt terminál bejáratához.

Már a Liszt Ferenc repülőtérre is kiautózhatunk az elektromos GreenGo autókkal

Ugyanígy érkezéskor a terminálhoz hívható transzferrel szállítják az utasokat a GreenGo parkolójába. A nyári utazási szezon miatt az első időszakban, augusztus végéig a reptéri kimenetelért nem számít fel különdíjat a szolgáltató. A szolgáltatással kapcsolatos további információk ide kattintva, a GreenGo hivatalos weboldalán érhetők el.