A Toyota Supráról már jóformán mindent tudtunk (mi például már a Genfi Autószalonon élőben randevúztunk vele), ám egy dolog eddig ismeretlen volt: a BMW-alapú sportmodell hazai ára. Most megtört a jég, ezt is megtudtuk. Nem lepődtünk meg; pont így számoltunk.

Sokan reménykedtek a 20 millió forint alatti árcédulában, de a Z4 ismeretében mi már gyanítottunk, hogy ebben felesleges hinni. 20,82 millió forint - ennyibe fog kerülni a Toyota Supra, amely árat legfeljebb a 150 ezres vörös metálfényezéssel vagy 305 ezerért más színekkel árnyalhatunk - alapból egyébként a homoksárga metálszínt kapjuk.

A jó hír, hogy a nagyjából 21 milliós árba belefért a teljes felszereltség is, HUD-dal, 8,8 colos navival, kulcsnélküli rendszerrel, LED-es fényszórókkal, JBL hifivel, és még sorolhatnánk. Ha így nézzük, akkor a Supra jóval kedvezőbb ajánlat, mint a hasonló motorizáltsággal, de jóval szerényebb felszereltséggel kapható Z4 a maga 20,4 milliós indulóárával. Azonban ott kapunk lenyitható tetőt is, potenciálisan pedig nagyobb alkura van esély, így legjobb esetben is nagyjából fej-fej melletti versenyről számolhatunk be.

A Z4 M40i tesztjével várhatóan a jövő héten jelentkezünk, a Supráról pedig itt olvashatnak bővebben.