Napi horoszkóp november 14.: a Rákok túlzottan ragaszkodnak valakihez, az Oroszlánok megtalálják a sikerhez vezető utat

Borítókép: Napi horoszkóp november 14.: a Rákok túlzottan ragaszkodnak valakihez, az Oroszlánok megtalálják a sikerhez vezető utat
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, izgalmas üzeneteket rejtenek ugyanis az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Az utolsó utáni másodpercekben kezdesz bele valamibe, amihez sokkal több időre lett volna szükséged, ám mivel egészen idáig nem volt rá lehetőséged, most kell villámgyorsan kihozni a helyzetből a lehető legtöbbet. Ne is koncentrálj másra, zárd ki a külvilágot és igyekezz csak erre összpontosítani. Lehetséges, hogy az általad elvárt eredmény már nem jön ki a dologból, de legalább senki nem vetheti a szemedre, hogy te nem próbáltál meg mindent. A tanulság, hogy legközelebb jobban be kell osztanod az idődet annak érdekében, hogy minden feladattal végezni tudj, ám emiatt ne okold magad, hiszen mindenkivel előfordulhat, hogy váratlan nehézségekkel kell szembesülnie. A lényeg, hogy te mindent mgpróbáltál!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan feladattal bíznak meg, ami igencsak idegen tőled, ám mégsem tudtál nemet mondani, mert nem akartál emiatt semmilyen konfliktushelyzetbe keveredni. Az első pillanatban csak vakarod a fejedet, mert fogalmad sincs, mit kellene csinálnod, hiszen korábban nem találkoztál ilyen dologgal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, szedd össze minden tudásodat, használd fel azt a sok-sok tapasztalatot, amit az évek során szereztél, s némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Minél előbb végzel, annál hamarabb szabadulsz fel, ezért most elsősorban erre koncentrálj!

IKREK (május 22-június 21)

Mások miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, ezért némi magyarázatra szorul, hogy mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd a dologhoz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egészet. Nem érdemes azonban senkit megkeresned ebben az ügyben, mert amit mondanál, később még fel is használhatják ellened! Meglátod, ha megfelelő érveket tudsz felhozni magad mellett – és miért ne tudnál –, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

RÁK (június 22-július 22)

Görcsösen ragaszkodsz valakihez, aki talán fojtónak érzi a közelségedet. Ne akarj azonban rátelepedni, mert ez nyilvánvalóan zavarja. Engedd kicsit szabadon, s ha már mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor kísérd figyelemmel a távolból, de hagyd kibontakozni, hiszen másként csak azt éred el, hogy az illető besokall és továbbáll. Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, hadd repüljön ő is. Ha eltörik a szárnya, úgy a saját bőrén tanulja meg, hogy hol vannak a korlátai. Csak abba gondolj bele, hogy te vajon szeretnéd-e, ha valaki minden lépésedről tudni szeretne? Na ugye, hogy nem

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A sok, kudarcba fulladt próbálkozás után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az utat, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű bozótból, s megleld a boldogságodat és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményeket is neked kell viselned, nem a kéretlen tanácsadóknak. Legyen benned kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataidat – és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén igencsak elégedetté tesz majd, amit látni fogsz magad előtt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár elég sok, könnyűnek nem mondható akadályt kell még megugranod a célodig, mégis lelekesít az, ahogy látod az eredményt lelki szemeid előtt. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a végén akárhogy is sül majd el a dolog, Te mindenképp büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! Kitartásod és akaraterőd meghozza a gyümölcsét és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán, addig sincs azonban megállás, menned kell előre, hisz Te már pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában véve békés alkat vagy, sokakkal szemben téged nem tudnak kihozni a sodrodból, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, amikor nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki úgy viselkedik, hogy azt egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni, mert olyannyira ellenkezik az értékrendeddel, hogy ezt mindenképpen a tudomására akarod hozni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomatikus módon fellépni, hogy később azután ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap igencsak izgalmasnak ígérkezik, hiszen olyan meglepetéseket tartogat a számodra, amelyekre egyáltalán nem számítottál. Ne is akard megérteni, hogy mi történik, egyszerűen add át magad az élménynek, hagyd, hogy sodorjanak az események és élvezz ki minden percet, mert az unalmas, szürke hétköznapok után most végre történik valami, ami felráz, ami új színt hoz az életedbe. Időnként szüksége van az embernek ilyesmire is!

NYILAS (november 23-december 21)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül végigviszed, ugyanakkor bármi történik, te mindig ragaszkodsz a bevált, általad ismert módszerekhez. Ez azonban időnként akadályoz bizonyos célok elérésében, lehet ugyanis olyan helyzet, amikor kénytelen vagy letérni a megszokott útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire. Ha valamiben nem látsz perspektívát, engedd el, a kínálkozó lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Ha pedig bizonytalan vagy valamiben, mérlegeld, hogy mekkora áldozatot érdemes hozni a saját boldogságod érdekében!

BAK (december 22-január 20)

Nagy izgalommal és várakozásokkal telve vágsz bele valami új dologba, amivel kapcsolatban azonban vajmi kevés tapasztalattal rendelkezel. Semmi baj, az első pár lépés ugyan elég nehéz lesz, de amint beletanulsz, nem lesz már annyi bonyodalom, s gyorsan rájössz, hogy játszi könnyedséggel meg tudod oldani ezt a helyzetet is. Most legyél elszánt és határozott, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor kínálkozik egy újabb hasonló alkalom!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan projekten dolgozol, amelybe mások – veled ellentétben – nem biztos, hogy belevágtak volna, mert első pillantásra is túl nagy falatnak tűnik a dolog. Neked azonban szükséged van arra, hogy kivívd mások elismerését, s ennek érdekében folyamatosan feszegeted a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra ügyelned, hogy semmiképpen ne vállald túl magad. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy megfelelj a saját elvárásaidnak, azzal pedig, hogy mások mit gondolnak rólad, foglalkozz jóval kevesebbet. Hidd el, sokkal boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel – és ezzel vívod ki a környezeted elismerését!

HALAK (február 20-március 20)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél, és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik másként gondolkodnak és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, engedd el ezeket az embereket, hiszen minden kapcsolat alapja az őszinteség, különben álságos taktikákkal teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyan személyekre, akikben nem lehet megbízni, így nem is kell mindenáron fenntartani a kapcsolatot velük.