Napi horoszkóp november 3.: a Rákok váratlan segítséget kapnak, a Szüzeknek nagy terveik vannak

Borítókép: Napi horoszkóp november 3.: a Rákok váratlan segítséget kapnak, a Szüzeknek nagy terveik vannak Forrás: pixabay
Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP november 3.

KOS (március 21-április 20)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, bár meg voltál győződve róla, hogy nem érhet váratlan meglepetés. A megingásod oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar győzni arról, hogy rossz nyomon jársz. Az illető egyfolytában azon dolgozik, hogy feladd. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál, hisz ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon kezdesz elfáradni a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy elérd a célodat. Most kell leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával elérd, amit olyan nagyon szeretnél. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre a problémáidat és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek legalább egy időre elvonják a figyelmedet.

IKREK (május 22-június 21)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt szinte már csukott szemmel mész az úton, nem törődve azzal a sok akadállyal, amivel szembe kell nézned. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, de ne feledd, hogy egy minimális koncentráció nélkül szögre akaszthatod az egészet, hisz ez esetben elég kevés, hogy Te hiszel magadban, ahhoz, hogy végül sikerre vihesd azokat a dolgokat, amelyekről álmodozol, mindenképp tenned is kell értük. Nyisd ki a szemed és cselekedj, amíg lehet! A győzelem rajtad is múlik, ne bízd magad feltétlenül a körülményekre!

RÁK (június 22-július 22)

Amikor már azt hinnéd, soha nem lesz vége a tennivalóidnak, olyan segítséget kapsz, amelynek révén mindent időben be tudsz fejezni. Büszke vagy magadra, hiszen te sem hitted volna, hogy még ma pont kerülhet a folyamatban lévő ügyek végére és egy kicsit magadra is jut időd. Azért köszönd meg az illetőnek, hogy kihúzott a csávából, s utána csak azzal foglalkozz, ami kikapcsol. Menj el fodrászhoz, vegyél egy szép ruhát magadnak, hívd el egy barátnődet, akivel egy bögre forró csoki mellett értekezhetsz a világ dolgairól. Néha szüksége van a embernek a kikapcsolódásra, hogy új lendülettel vágjon neki a holnapnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem egyszerű a helyzet, amibe kerültél, de azt is tudod, hogy ha már sikerült belemásznod, jó lenne valahogy ki is másznod belőle. Épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelyet tűzön-vízen keresztül tudsz vinni és nem kíván eget verő áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, hogy ha ebben a helyzetben ragadsz és húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy megfelelő módon zárhasd be magad mögött az ajtót. Utánad pedig senki nem fog takarítani, ebben biztos lehetsz. Távozz nyugodt lelkiismerettel és úgy indulj az új élmények felé, hogy nem nyom közben agyon a régi dolgok terhe.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket végrehajtani. Aprólékos részletességgel el is készítetted a tervrajzod, ami alapján végighaladsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon, mert a csodájára járnak annak, hogy az alapoktól hová lehet eljutni. Mivel azonban a terved még csak elvben valósult meg, igyekezz a gyakorlatba úgy átültetni, hogy ne fájjon a fejed a váratlan helyzetek miatt. Ha esetleg akadnak olyan szituációk, ahol hirtelen kell cselekedned, legyen egy B-terved is! A végén ünnepeld meg a sikert, amiért megdolgoztál!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, eléggé ingoványos talajra tévedtél, rengeteg az akadály és az olyan külső hatás, amire nincs számottevő befolyásod. Igyekezz azonban kizárni mindent és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Így könnyen összetörheted magad, s egyre messzebb kerülsz a kitűzött célodtól. Semmi mással ne törődj, csak azzal, hogy legyél végre túl a dolgon. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak kell hozzá nem kevés akaraterő.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Kedvetlen vagy, nem motivál semmi, így nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Épp ezért eljött tehát az idő, hogy leülj, szembenézz magaddal és gondolkodj el, merre haladsz és az utad hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem ez a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni és elindulni az általad helyesnek vélt célok felé. Majd később eldöntheted, hogy mikor, melyik kanyarnál merre fordulj, most azonban vágj neki és változtass, ha szükségét látod!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy hozzád közelálló ember kikéri a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely ez esetben nem feltétlenül egyezik az övével. Emiatt első körben rendkívül felháborodik és zokon veszi a dolgot, amely rányomja bélyegét a beszélgetés további hangulatára is. Igyekezz a vitát és a sértődést elkerülendő, logikus magyarázatot adni arra, hogy miért látod ebből a szemszögből, ilyenformán a dolgot és miért gondolod úgy, hogy helytálló a mondanivalód. Nem kell ebből cicaharcot csinálni, lehet úgy is közös nevezőt találni, hogy nem emelitek a hangotokat komolyabb magasságokba!

BAK (december 22-január 20)

Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta ember vagy, aki nem feltétlenül lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek. El kell azonban fogadnod, semmi nem tart örökké, aminek véget kell érnie, az a Te befolyásod és ráhatásod nélkül véget is fog érni. Tanulj meg a tanulságokat levonva tovább lépni és ne rágódj azokon a dolgokon, amik megtörténtek és nem tudsz már visszamenőleg változtatni rajtuk. Tekints előre és a különböző irányból érkező impulzusok segítségével a jövőd építsd, szilárd alapokra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla. Várj az alkalmas pillanatra és tudasd vele, hogy a személye nem közömbös a számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, jól fogadja majd a kezdeményezést, és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, mert ha túl rámenős vagy, csak kiábrándíthatod magadból. Ezért csak óvatosan nyomulj, mert könnyen visszájára fordulhat a dolog. Légy türelmes és meglátod, sokkal messzebbre fogtok jutni.

HALAK (február 20-március 20)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, semmiképpen nem szeretnéd a dolgot elkapkodni. Most azonban közeledik a határidő, ezért valamit mindenképpen tenned kellene. Mivel ez hosszútávon nem sok jóvak kecsegtet, mielőbb szánd el magad, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy ez most fájdalmas lesz, de hidd el, ha levonod a megfelelő konzekvenciát, rá fogsz jönni, mit hibáztál el és a jövőben hogyan kellene másképp intézni az ügyeidet, hogy ne csak kudarcélményeket szerezz.