Doszpot Evelin ikerterhességéről vallott: meg is halhattak volna

Forrás: FEM3 -
halál Doszpot Evelin ikerterhesség komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doszpot Evelin komoly problémákkal nézett szembe terhességei alatt, bevallotta, akár meg is halhattak volna. 

Doszpot Evelin egyik terhessége sem volt zökkenőmentes. Lányánál, Hannánál leállt a súlygyarapodás, ezért infúzióval táplálták a kicsit a várandósság utolsó hónapjaiban, az ikreknél pedig még több komplikáció merült fel.

Doszpot Evelin terhességeinél sok komplikáció merült fel Forrás: FEM3

Az ikreknél az a jobb kérdés, hogy mi bajom nem volt. Elvált a méhem, bevéreztem, a méhem nem tágult a babák növekedésével, hanem vékonyodott, vesekő, vesehomok, vesegörcs...” – sorolta Doszpot Evelin a problémákat.

Bevallotta, amikor az egész elkezdődött, úgy érezte, ő erre nem alkalmas,

de rájött, nincs olyan opció, hogy nem csinálja. „Ebben a sztoriban nem én voltam a főszereplő. Egy inkubátor voltam, aki végigcsinálta azért, mert bemondták a fejébe, hogy lehet választani. Meg is halhatunk, én is meg a babák is, vagy ezt mindenféle emóciók kizárásával egyszerűen végig kell csinálni” – mondta a Fem3 Caféban Doszpot Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.