Elkeseredett Valkó Eszter, amikor megtudta gyermeke nemét

anyaság Valkó Eszter család várandós nem gyermek terhes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket vár a 44 éves műsorvezető, Valkó Eszter. A leendő édesanya elárulta, hogy amikor megtudta gyermeke nemét, kissé elkeseredett. Ugyanis nem arra számított, amit az ultrahang mutatott. 

Lombikprogram segítségével esett teherbe a 44 éves műsorvezető, Valkó Eszter. Férjével nagy örömmel várják gyermeküket. Valkó Eszter azt is elárulta, hogy izgulós kismamának tartja magát.

„Én vagyok a paramamik paramamija. Mindig van valami újabb kaland ebben a babavárásban” – mesélte a műsorvezető a Fókusznak. Majd azt is elárulta, hogy amikor megtudta gyermeke nemét, nem igazán azt az információt kapta, amire számított.

„Teljesen elkeseredtem. Mondom ez nem lehet, én teljesen lányra számítottam. Nekem csak lánytestvéreim vannak, nálunk teljesen nőuralom van. És nem azért, mert lányt szerettem volna, csak furcsa. Mit kezdjek én egy kisfiúval?” – mosolygott Valkó Eszter.

Majd hollandiai orvosuknál is ellenőrizték a baba nemét, ahol ismét elmondták nekik, hogy fiút hord a szíve alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.