műsorvezető Tatár Csilla fogszabályzó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla 35 évesen bevállalta a fogszabályzót.

Tatár Csilla a közösségi oldalakon oly népszerű 10 éves kihíváson elmélkedett a minap. Azt írja, rengeteg kérdés fogalmazódott meg benne tíz évvel ezelőtt, de szerencsére a legfontosabbakra azóta választ is kapott.

Mellesleg megjegyzi, nemrég fogszabályzós lett, és erről még egy fotót is mutatott a követőinek.

Kampánya előtt Andy Vajna tanácsát kérte Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-kampanya-elott-andy-vajna-tanacsat-kerte-arnold-schwarzenegger.htmlSzámos világsztárral ápolt szoros barátságot a január 20-án elhunyt Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Arnold Schwarzenegger életrajzi könyvéből például kiderül, hogy kormányzói választások előtt is kikérte a magyar producer tanácsát. TV + Sztárok--Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában – videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigoVajna Timi fiatalkori felvételeket mutatott Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fiatalkori-felveteleket-mutatott-andy-vajnarol-vajna-timi.htmlAndy Vajna özvegye, Vajna Timi hétfőn viszonylag friss fotókkal búcsúzott férjétől a közösségi oldalán. Most viszont abból az időből mutatott videókat, amikor Andy még középiskolás volt Beverly Hills-ben.TV + Sztárok--Deutsch Anita, a Barátok közt egykori szereplője most művészeti vezetőként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-deutsch-anita-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-most-muveszeti-vezetokent-dolgozik.htmlA Barátok közt Szilágyi Andreájaként ismerhették meg a tévénézők Deutsch Anitát. 2007-ig láthattuk őt a Mátyás király téren minden este, ám egy ideje kissé eltűnt a nyilvánosság elől. Most elárulta, hogy mivel foglalkozik. TV + Sztárok--Így néz ki ma a West Side Story jóképű sztárja, George Chakirishttp://www.life.hu/sztarok/20190122-igy-nez-ki-ma-a-west-side-story-jokepu-sztarja-george-chakiris.htmlA West Side Story sztárja, George Chakiris 84 évesen is remekül néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.