OMSZ

Egy nagy csapat óvodásnak nyújtott menedéket a Békéscsabai Mentőállomás

A gyerekek éppen tervezett programjuk közepén jártak a városban, amikor szakadni kezdett az eső.

2019.05.28 17:49ma.hu

"A Békéscsabai Mentőállomás egy nagy csapat óvodásnak nyújtott ma menedéket a szakadó esőben. A gyermekek éppen tervezett programjuk közepén jártak a városban, amikor “leszakadt az ég”.

A pedagógusok jól döntöttek, hisz a MENTŐÁLLOMÁS tábla láttán, a kapun csengetve kértek segítséget. Bajtársaink azonnal beengedték az ázott apróságokat és hamar teát főztek a váratlan vendégseregnek. Amíg a kis kabátok száradtak a csoport zavartalanul elfogyaszthatta az uzsonnát, utána pedig a mentőautókat is birtokba vehették.

Végül senki nem bánta, hogy így alakult a program, hisz az eső már rég elállt, mikor a vidám gyermekcsapat elhagyta a mentőállomást!" - olvasható a vidám hangulatú bejegyzés az OMSZ Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.