Siker

Torna vk - Három magyar érem Párizsban

Péter Sára ugrásban ezüst-, Kovács Zsófia felemáskorláton és Ryan Macleod Sheppard korláton bronzérmes lett a tornászok Párizsban rendezett világkupa-versenyén.

2019.09.15 19:34MTI

A magyar szövetség vasárnapi beszámolója szerint Péter Sára apróbb sérülése ellenére szinte "lemásolta" selejtezőbeli teljesítményét, és 13,900 pontot kapott gyakorlatára, ami a második helyre volt elegendő.

A Postás SE sportolója talajon elsőszámú tartalék volt, és a brit Elissa Downie visszalépése miatt indulhatott a fináléban, ahol 12,700 ponttal az előkelő negyedik helyet szerezte meg.

"Fantasztikus verseny volt, elképesztő hangulatot teremtettek a szurkolók. A csarnokban uralkodó atmoszféra pedig rám is átragadt" - nyilatkozta Péter Sára.

Kovács Zsófia felemáskorláton javított a selejtezőhöz képest, így harmadik lett (14,200), talajon pedig ötödikként zárt (12,600).

A férfiaknál az amerikai-magyar kettős állampolgárságú Ryan Macleod Sheppard korláton 13,950 ponttal a harmadik helyen végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.