Vágólapra másolva!
Arjen Robben, a Bayern München holland legendája tavaly novemberben, a Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett combsérülést, és azóta is húzódik a visszatérése. A 35 éves szélső az idény végén távozik a német rekordbajnok klubtól, és egyelőre fogalma sincs arról, hogy pályára léphet-e még a klub színeiben.

A holland támadó két gyönyörű gólt szerzett a Benfica elleni tavaly novemberi BL-csoportmeccsen. Legszebb napjait idézte, hiszen ki ne ismerné betéve a megszokott mozdulatsort, amikor jobbról megindul befelé, majd pár csel után kilövő valamelyik felső sarkot. Amelyikhez éppen kedve van.

Most azonban rájár a rúd a Bayern legendájára, mert lassan három hónapja harcképtelen. Az ülőidegével vannak problémák, így fogalma sincs arról, hogy pályára léphet-e még szeretett csapatában.

„Nem néz ki jól, Mindent megpróbáltunk, de eddig semmi sem működött. Nehéz és frusztráló a helyzet.

– nyilatkozta a Bildnek Arjen Robben, aki 305 mérkőzésen 143 gólt szerzett a Bayern München színeiben.

A bajorok kedden a Liverpoollal játszanak BL-nyolcaddöntőt az Anfielden. A párharcnak az angol csapat az esélyese, de ha valami csoda folytán Robbent összedrótoznák, az némileg javítana a bajorok helyzetén.