Lázár János szánalmasnak nevezte a teljes hódmezővásárhelyi városvezetést

2018. november 15., 15:22

Szerző:

A Rádió 7 csütörtöki műsorának vendége volt Lázár János országgyűlési képviselő, volt hódmezővásárhelyi polgármester. A politikust a városban zajló politikai vitákról is kérdezték, erre Lázár csak annyit válaszolt: egy ideje már nem követi az eseményeket, mivel szerinte a városvezetés vitái

szánalmasak és nem ütnek meg egy színvonalat.

– írja a Promenád.

Lázár szerint a jelenlegi városvezetés úgy viselkedik a kormánnyal, Orbán Viktorral és a Fidesszel szemben is, ami kizár bármiféle együttműködést. 

„Van annyi feladatom a parlamenti munkámmal, a tram-trainnel, a közlekedésfejlesztéssel, a mezőhegyesi ménesbirtokkal és

a nemdohányzók védelmével kapcsolatban, ami lefoglal"

– mondta a lap beszámolója szerint.

A hódmezővásárhelyi közállapotokról ebben a riportunkban írtunk.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.