Kultúra

Majka beteg, lemondta szerdai koncertjét

Aki hallja, adja át: mégsem lép fel Dunaújvárosban.

Elmarad Majka ma estére tervezett dunaújvárosi koncertje, tette közzé a hírt a DUDIK fesztivál Facebook-oldala. A zenész ugyanis beteg, a hangszálaival van gond, és kezelőorvosa legalább egy hétre eltiltotta a fellépésektől. Majka a DUDIK fesztiválon, azaz a Dunaújvárosi Diák Köztársasági Napokon lépett volna fel, most azonban Necc Party by Spanish Wax és Fish! lesz helyette.

Sajnálattal kell közölnünk Majka menedzsmentjének tájékoztatását, miszerint a mai dunaújvárosi koncertje betegség miatt elmarad. Majka napok óta hangszálproblémákkal küzd és a tegnap esti lelet alapján,- az orvosa kifejezett kérésére – egy hétig minden fellépését le kellett mondania. Ezúton is szeretnénk minden kedves rajongótól és fesztiválozótól elnézést kérni, nem így terveztük mi sem. Majkának jobbulást kívánunk!

– írja a fesztivál szervezőcsapata. Ugyan minden hasonló rendezvény fenntartja a műsorváltozás jogát, így a most megvásárolt jegyeket sem lehet visszaváltani, azonban a szervezők azt lehetővé tették, hogy a mai napijegyeket holnapira cseréljék a vásárlók.

⚠️⚠️⚠️ !!! MŰSORVÁLTOZÁS !!! ⚠️⚠️⚠️Sajnálattal kell közölnünk Majka menedzsmentjének tájékoztatását, miszerint a mai…

Közzétette: DUDIK – 2019. június 11., kedd

Majka koncertjeire rájár a rúd, a napokban a Budapest Parkban megrendezett telt házas buliján az áram ment el, és percekig várni kellett, míg visszajött.

Kiemelt kép: Rockstar Photographers / Sziget Fesztivál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik