Sport

Sokkolta a Veszprém a BL-győztes kézicsapat edzőjét

Szombaton nagyszerű mérkőzésen 39-30-ra győzött a Telekom Veszprém a címvédő északmacedón Vardar ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A vendégek edzője, Eduard Koksarov azt mondta, még mindig nem tért észhez a vereség miatt.

A veszprémi kézisek gáláztak a Bajnokok Ligájában
Hiába az új edző, a Vardar Szkopje csaknem 40 gólt kapott.

A sportigazgatóként is dolgozó szakember megtagadta a nyilatkozatot a hazai sajtónak, nem jelent meg a meccset követő sajtótájékoztatón, azonban az orosz sajtónak beszélt a tapasztalatairól.

Az igazat megvallva sokkot kaptam, még most sem tudom megmagyarázni, mi történt. Nem volt időm semmire, mert a mérkőzés után rögtön Moszkvába indultam, de ha megnézem videón, ki fogom elemezni. Az egyértelmű, hogy a kapusaink egyáltalán nem tudtak segíteni, a védekezésben nem értették meg egymást a játékosok, ráadásul rengeteg labdát adtuk az ellenfélnek, amelyből lekontráztak minket

– nyilatkozta.

Új edzővel jön Veszprémbe a BL-címvédő Vardar
A Kiel ellen múlt heti KO miatt azonnal lefokozták a nyáron igazolt David Pisonerót..

Koksarov a hetet az orosz válogatott mellett tölti, és csak október 29-én tér vissza Szkopjébe, ahol addig a korábbi edző, az immáron asszisztenssé lefokozott David Pissonero vezeti az edzéseket.

Kiemelt fotó: John MACDOUGALL / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik