Egy 19 éves srác legalább 49-szer kiírta Szekszárdon, hogy STREET MADAFAKA

bűnügy
2019 július 22., 15:26
comments 168

2018 tavaszán több bejelentés is érkezett a rendőrségre, hogy valaki épületek nyílászáróit és falfelületeit összefirkálta. A képek alapján azt írták fel a falakra, hogy STREET MADAFAKA.

photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak rongálás miatt, és azonosították az egyik elkövetőt, egy 19 éves, Szekszárdon élő férfit, aki többször ment a rongálások helyszínére az ismerőseivel, egy 35 éves szekszárdi és egy 18 éves mórágyi férfival, akik párszor segítettek is neki.

A szekszárdi rendőrök mindhármukat rongálás gyanújával hallgatták ki. A 19 éves elkövetőnek 49 rendbeli rongálás miatt kell felelnie, ő jellemzően közintézményeket firkált össze, a 18 éves és 35 éves társai pedig legalább egyszer tageltek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.