Németországban fogták el a másik férfit, aki durván összeverte az embereket a Vittula előtt

bűnügy
2019 augusztus 06., 19:06
comments 133

Németországban a német rendőrök fogták el azt a férfit, aki februárban egy már elfogott társával együtt durván összevert több embert a VII. kerületi Vittula nevű szórakozóhely előtt – írja az Index.

Február 21-én éjszaka a két férfi több embert válogatás nélkül megvert a Vittula előtt és az utca túloldalán: egy lánynak kirúgták a fogait, egy másikat a földön rugdostak, egy férfinak leszakadt a fél arca, majd a kiérkező rendőrök úgy sem kapták el az elkövetőket, hogy azok a szomszéd házba menekültek – írta meg akkor az Index.

Itt álltak azok, akiket a két férfi minden különösebb ok nélkül péppé vert 2019. február 21-én.
photo_camera Itt álltak azok, akiket a két férfi minden különösebb ok nélkül péppé vert 2019. február 21-én. Fotó: Google Street View

Az Index úgy tudja, a férfi eddig kiadatási őrizetben volt, de kedd este repülővel hazahozták Magyarországra, és átadták a magyar hatóságnak.

A férfi ügyvédje, Fülöp Tamás a lapnak arra a kérdésre, hogy az ügyfele beismerte-e a bűncselekmény elkövetését, azt válaszolta: kliense az eljárás jelen szakaszában még nem tesz vallomást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.