Hirdetés
Hirdetés

Gospel-karácsony Miskolcon

| 2018. 11. 15. | 20:04:00
Amerikai életérzés, szívhez szóló dalok, hatalmas buli a templomban.
Gospel-karácsony Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Először látogat Magyarországra a Tennessee Állami Gospel Kórus – a hazai közönség elsőként lehet részese ennek a páratlan közösségi élménynek. A 35 fős csapat zömében fiatalokból áll, de velük énekel három híres szólista is, többek közt a Magyarországon már megfordult David Bratton, aki több mint 40 héten át vezette a Billboard Gospel listját az Every Praise című világslágerével, melyet azóta már magyar nyelven is felénekeltek. A kórust mindig élőben, egy öt tagból álló zenekar kíséri. Repertoárjukban ragaszkodnak a gyökereikhez, az afroamerikai gospel zenéhez, szívhez szóló dalokat adnak elő, igazságról, szegénységről, megértésről és Jézusról.

A szólista és a kórus felelgetős énekéhez látványos, dinamikus koreográfiák tartoznak.

Ennek köszönhetően már rengetegszer előfordult, hogy az előadás a közönséget is magával ragadta és a koncert vége felé a nézők már állva együtt énekeltek a kórussal.

Az New Direction folyamatosan növeli népszerűségét, rengeteg országban jártak már, valamint televíziós műsorokban is szerepeltek, mint például a Bobby Jones Gospel Show, Dewitt Johns, ahol olyan nemzetközi sztárokkal is felléptek, mint Kevin Davidson & The Voices. A kórus Justin Butler karmester vezetésével a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még koncertet ad Romániában, Svájcban, Olaszországban és a Vatikánban is.

A NEW DIRECTION GOSPEL CHOR (USA) KONCERTJE
Miskolc, Belvárosi evangélikus templom (Luther-udvar)
December 7., 19:00
Jegyek kaphatók: Észak-Magyarország szerkesztősége és online

Hirdetés
Hirdetés