Heti horoszkóp február 18-tól 24-ig: a Nyilas titok után ered, a Vízöntő jó lehetőséget kap

A hét meglepetéseket tartogathat sokak számára.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hét telis-tele lehet fordulatokkal, úgy az érzelmek, mint a munka vagy a pénz terén. Egyeseket ismerőseik körében érhet váratlan meglepetés, valaki vagy valami kapcsán.

Egy különös titok is napvilágra kerülhet, legalábbis annak létezése, amiről kis nyomozás után izgalmas részletek derülhetnek ki. A hét legígéretesebb hozadéka egy jó lehetőség lehet a karrierben.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden nagyon frappáns, talpraesett megoldást találsz egy hirtelen felmerülő problémára, amivel kivívod felettesed elismerését. Párod és közted felizzik a levegő, talán szívetek szerint ki sem jönnétek a hálószobából. Nincs kapcsolatod? Vonzerőd most a tetőfokára hág, amit egy-egy elismerő pillantás bizonyít. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Pénzügyeidben jelentős változás történhet, amit örömmel konstatálhatsz majd, és, ami hosszú távra szólhat. Kedvesed meglepő vallomása felmelegíti a szíved-lelked, és még közelebb vihet titeket egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelölted felbukkanása kavarhatja fel az állóvizet szerelmi életedben. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Két lehetőség közül kell választanod a következő napokban, ami nem feltétlen lesz könnyű, szíved és eszed is szót kérhet. Párkapcsolatodban harmónia uralkodik el, és ez jó hátteret ad neked minden máshoz. Kiegyensúlyozottá tesz. Nincs most szerelmed? Valaki titkon kinézhet téged barátaid ismerősei közül az interneten. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valamit meglepően kedvezőbb áron sikerülhet beszerezned, és ez örömmel tölthet el. Noha több pénz maradhat a zsebedben, ne ess neki a féktelen költekezésnek. Szerelmed a támogatásodra szorul egy családi ügyben. Legyél mellette, ezzel is mutatva, számíthat rád. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Jó hírek várnak a napokban. Egy régen remélt dolog most végre valóra válhat. Egyedülállóként a szívügyeidben váratlan fordulat állhat be. Már nem is remélt módon egykori kiszemelted kereshet fel a napokban. Ha párban vagy, egy régi ügy most elsimul, és sokkal pozitívabb folytatást ígér nektek. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Meglepetésszerű találkozás várhat régi ismerősöddel, de most karrierfronton. A viszontlátás kellemes, pozitív lehet, és huzamosabb ideig lehettek egymás köreiben. Pároddal kis félreértés bontakozhat ki, de hamar megoldódik, mivel most különösen jól figyeltek egymásra. Ha nincs párod, felbukkanhat az életedben a férfi, akit vártál, és meg is akadhat rajtad a szeme. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egyik ismerősöd, aki nem a szíved csücske, meglepő viselkedést mutathat, váratlan módon reagálhat valamire, ami veled kapcsolatos. Ez megváltoztathatja az iránta való érzelmeid. Párkapcsolatodban egyikőtök ellenkező nemű barátja miatt lehet kis féltékenység, ami megbeszélésre szorul. Szingliként riválist ismerhetsz fel egy nőismerősödben. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Valahogy lassabban haladsz mindennel, ami kicsit bosszanthat a napokban. Sajnos előfordul, különösen a szervezetet igénybe vevő tél végén a kimerültség, dekoncentráltság. Egy vitaminkúra és a sok alvás segíthet. Kedveseddel közös kiruccanást tervezgethettek, ami nagyon jót is tehet majd nektek a rohanó hétköznapokban. Nincs párod? Izgalmas, ám könnyen lehet, hogy veszélyes flörtbe keveredsz munkahelyeden. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Jókora meglepetést okoz, amikor kezed ügyébe kerül egy rég elkavarodott tárgy vagy dokumentum. Szerelmed jó hírekkel szolgál. Vigyázz, ha látja, nem figyelsz, megsértődhet. Nincs párod? Kéretlen hódolód akadhat a héten. Építsd le bátran! Jelölteddel kapcsolatban izgalmas infót hallasz: ha a titokzatos dolog után eredsz, többet megtudhatsz. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Barátod a tanácsodat kéri egy szerelmi ügyben. Ha nincs is túl nagy rálátásod, mondj véleményt. Csak az, hogy elmondhatta, és segítettél neki gondolkodni, nagyon sokat jelent. Szerelmeddel talán kevesebb időtök jut romantikázni, de tisztán meglátjátok, milyen jól együtt tudtok működni a sok teendő közepette. Szingliként első látásra tetszhet meg valaki, ám fogalmad sincs, ki lehet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Valaki ígéretet tesz neked, és be is tartja, várakozásaiddal ellentétben. Ez a pozitív meglepetés más képet fest számodra róla, és ezután másképp is állhatsz hozzá. Szíved választottja egy mondata kissé felbosszanthat, de jó lehetőség lesz ez átbeszélni dolgokat. Harmonikusabb folytatást hoz a hétvége. Párkeresőként egy forgalmas helyen lehet szerencséd. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Munkahelyeden egy kisebb konfliktus bontakozhat ki, aminek nincsen közvetlenül köze hozzád. A legjobb, ha kimaradsz, még akkor is, ha kíváncsi lennél, és van véleményed. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, de előfordulhat, hogy egy pénzügyi kérdésben nem értetek majd egyet. Legyetek nyitottak egymás véleményére! Szingli vagy? A függetlenség kimondottan boldoggá tesz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Címlapkép: Getty Images.

Ezt is szeretjük