Az Injured Money platformot és szoftvert készít a biztosítók értékelésére az alapján, hogy fizetnek-e rendesen.

Az Injured Money platformot és szoftvert készít a biztosítók értékelésére az alapján, hogy fizetnek-e rendesen.

Dan Karr hét éve komoly balesetet szenvedett biciklivel, amikor is egy motoros elütötte. Több hónapot töltött kórházban, ami igazi rémálom volt neki és a családjának. Aztán jött még egy, nem várt második rémálom: a biztosító.

Ezután Karr úgy döntött, hogy hadjáratot indít a kapzsi biztosítók ellen, mégpedig az Injured Money projekten belül. Itt az emberek megnézhetik majd az egyes vállalatok értékeléseit, tehát úgy lehet majd válogatni a biztosítók között, mint az éttermeknél, mások tapasztalatai alapján.

Emellett adatbányász-szoftvert építenek, ami összegyűjti a különböző biztosítók összes adatát, ezzel reprezentatív képet adva a lehetőségekről. Karr szerint ez azért is szuper, mert az emberek így mind a legjobb biztossítóhoz mennek majd, a többinek pedig muszáj lesz felzárkóznia. Szóval hosszútávon az egész piacot helyreránthatná az Injured Money, mondjuk ez még csak egy elképzelés, amiről hamarosan kiderül, mit is tud valójában, ugyanis összegyűjtötték a húszezer dolláros célösszeget a Kickstarteren.

Címlapkép: 123rf


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?