Az ország legnagyobb stable coin kínálatát és elképzelhetetlen mennyiségű kriptopénz fajtát kínál kriptovaluta-váltó.

Forrás: MrCoin

A cég korábban is váltott számos kriptopénzt ügyfeleinek a népszerű bitcoin, bitcoin cash, ethereum és litecoin négyesen túl is. A kereslet gyorsabb kiszolgálása miatt döntöttek úgy, hogy az egyedi kérések helyett minden ügyfél számára elérhetővé teszik a ritkább valuták váltásának lehetőségét. Most, ahogy a cég közleményében szerepel, több mint 420 kriptopénzből válogathatnak a MrCoint választók. Ezek között megtalálható a Ripple, a Monero, a Stellar Lumens, illetve a Magyarországon elérhető legnagyobb stable coin választék.

A 420-as számra természetesen rákérdeztünk. A zámot gyakran társítják a füvezéshez, de annyira gyakran, hogy még Elon Musk sem úszta meg a drogvádakat, amikor a Twitteren javasolta, hogy 420 dolláros árfolyamon vásárolja vissza a cég részvényeit. Igaz, ott a baj egy részét az okozta, hogy Musk elfelejtette a tőzsdefelügyelettel egyeztetni az ötletének megosztását, így pedig a piac manipulációjának minősült a twitterezése.

A MrCoin esetében azonban szó sincs ilyesmiről. „Egyszerűen ennyi cointípushoz férünk hozzá” – válaszolta kérdésünkre Debreczeni Barnabás, a Mr.Coin-t üzemeltető Shinrai vezetője. A számot azért még egy helyre elrejtették a marketingkommunikációjukban, április 20-ig egy százalékos kedvezményes díjjal váltanak altcoinokat.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?