DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Renault és Dacia újdonságok a Genfi Autószalonon

Először lép a nagyközönség elé az új Renault Clio: a márka legendás képviselője forradalmi újításokkal jelentkezik. A Dacia bemutatja Ultimate nevű új limitált szériáját.

Az új Renault Clio

A nagyközönség elé lép az új Renault Clio, amely a legendás modell immár az ötödik generációja és amelyből eddig 15 millió talált gazdára világszerte. 1990-es első megjelenése óta a Clio a Renault-csoport legnépszerűbb modellje lett az egész világon. A franciák körében ez az autó nyerte el legtöbbször a legkedveltebb autó címet, 2013-tól pedig egész Európában a B-szegmens vezető modellje.

21221466_2019_-_New_Renault_CLIO



Az „Evolúció és forradalom” kettős jelszavát követve az új Clio szokatlan változásokat hoz: a külső dizájn érettebb irányba mozdul el, míg a belső kialakítást teljesen újragondolták. Kiformáltabb vonalaival és határozottabb orrkiképzésével az új Clio dinamikusabbá és modernebbé vált. A belső tér alapjaiban átalakult. Az utastér megrajzolásakor a tervezők a felsőbb szegmenseket tartották szem előtt mind a rendelkezésre álló technológiák, mind az érzékelhető minőség tekintetében.

21221434_2019_-_New_Renault_CLIO

Az új Clio a csoport első olyan modellje, amelyben megjelenik majd a Renault által kifejlesztett E-Tech hibrid technológia. A vezetés-támogató rendszerek (ADAS) páratlan kínálatával egy városi autóban is elérhetővé teszi mindazokat a technológiákat, amelyek már az önvezető autók felé mutatnak. 

Az új Renault Twingo

Vidám és agilis jellegének megőrzése mellett az új Twingo új külsővel, kifinomultabb formával jelentkezik. A külső és a belső kialakítás a személyre szabhatóság új lehetőségeit kínálja. Ugyanakkor a legújabb innovációkat is elérhetővé teszi a Renault EASY CONNECT új ökoszisztémájához való kapcsolódása révén.

21221164_2019_-_New_Renault_TWINGO

A Dacia bemutatja Ultimate nevű új limitált szériáját

A 2018-as rekordévet követően a Dacia itt állítja ki előzetesen az Ultimate elnevezésű limitált szériáját, amely egyes országokban Techroad néven ismert. A Duster, a Logan és a Stepway család (Sandero, Logan MCV, Lodgy és Dokker) tagjait egyesítő széria új, szokatlan árnyalatokban – Fusion vörös és Highland szürke – pompázik.

A 4-es Hallban megtekintheti újdonságainkat!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: