Chucky visszatér, és mindenkit kibelez

2019.05.16. 09:35

Megérkezett a magyar szinkronos előzetes a Gyerekjáték című új horrorhoz. Ha ismerős a címe, az nem véletlen: ezzel a címmel 1988-ban készült először horror, ami aztán nem kevesebb, mint hat folytatást kapott. Pár éve úgy tűnt, hogy véget értek Chucky, a horrorbaba kalandjai, de nem. Most itt az új film, amiben némileg változtattak az alaphelyzeten. Míg korábban egy sorozatgyilkos lelke került át a baba testébe, és ettől lett irtózatosan gonosz, most Chucky (vagyis a film elején Buddi) a technológia áldozata.

Aubrey Plaza, a Légió, a Gyilkos elmék és a Városfejlesztési osztály színésznője játssza Karent, az egyedülálló anyát, aki megajándékozza kisfiát, Andyt (Gabriel Bateman) egy high-tech Buddi játékbabával. Amivel azonban egyikük sincs tisztában, hogy az öntudatra ébredő szülinapi ajándékot átjárja az elemi gonoszság.

A 2019-es változatban Gabriel Bateman játssza a főszereplő Andy Barclayt, Brian Tyree Henry pedig a furcsa gyilkosságokat megoldani próbáló nyomozót. A filmet a norvég Lars Klevberg rendezte, aki már készített horrorfilmet egy Polaroid-fényképezőgépről, amit megszálltak a gonosz szellemek. Ezek után a százhuszadik Chucky-film nyilván gyerekjáték volt neki.

A magyarországi premier június 20-án lesz. 

Ne maradjon le semmiről!