eur:
392.33
usd:
365.63
bux:
66817.98
2024. április 26. péntek Ervin

Sósavval öntötte le lakótársát egy mohácsi férfi

A vádirat szerint a gyanúsított a későbbi áldozatnál lakott, aki szívességből engedte, hogy hozzá költözzön a mohácsi lakásba.

A bűncselekmény napján a vádlott erősen ittas állapotban ért haza. A ház folyosóján egy edénybe sósavat öntött, majd a lakásba lépve – minden előzetes szóváltás vagy vita nélkül – „Itt van egy kis sósav, igyál!” felkiáltás után a mintegy egy liternyi maró anyagot a sértettre zúdította – írja a Bama.hu.

Az áldozat maga elé kapta védekezésül a kezeit, majd elrohant segítséget kérni ismerőseitől. Súlyos égési sérüléseket szenvedett, testfelületének több mint harminc százaléka megégett,

életét csak a gyors orvosi segítség mentette meg.

Az ügyben a bíróság előkészítő ülést tart kedden.

Egy erőszakos férfi ellen zaklatás és más bűncselekmények miatt indult eljárás, miután feleségét és a nő korábbi kapcsolatából született lányát és annak barátját megfenyegette egy közös családi italozás során, hogy elvágja a torkukat és rájuk gyújtja a házat.

A férfi ellen egy másik ügyben – rongálás és közveszély-okozás miatt – hamarosan másodfokon folytatódik az eljárás, mivel a vádlott egy ház felrobbantásával fenyegetőzött, majd a pincében meggyújtott egy kannát, és a tűz során több mint 16 millió forintos kár keletkezett.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×