eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Emelőkosárból oltja vízsugárral a lángokat egy tűzoltó egy üresen álló raktárépület 3500-4000 négyzetméteres födémszerkezetében keletkezett tűz oltása közben a XI. kerületi Soproni út és Hengermalom út kereszteződésénél 2018. szeptember 21-én. A tűzoltók huszonkét járművel vonultak ki a helyszínre, a tüzet eloltották, nem sérült meg senki.
Nyitókép: Lakatos Péter

Videón a békéscsabai malom lángolása

Drámai légifelvételeket tettek közzé a lángoló István-malomról.

Mint az Infostart is beszámolt róla, csütörtökön kezdődik a leégett békéscsabai István-malom tűzvizsgálata. A csaknem 170 éves épület kedden kapott lángra, tetőszerkezete teljesen megsemmisült. A tüzet aznap este háromnegyed 9-re sikerült körülhatárolni a a tűzoltóknak, este 10-re sikerült teljesen eloltani. Az oltást a békéscsabai, a gyulai, a mezőberényi, a mezőkovácsházi, a szarvasi, a szeghalmi és az orosházi hivatásos tűzoltók végezték, tizenöt gépjárművel érkeztek a helyszínre.

Az esetleges felújítási munkálatok költségeihez a kormány is hozzájárul majd, de lakossági felajánlások is érkeztek.

A BEOL légifelvételeket tett közzé a lángokban álló épületről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×