eur:
393.09
usd:
367.17
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Facebook/katasztrófavédelem

Robbanás Szekszárdon, rengeteg tűzoltó a helyszínen

Gázrobbanás volt délelőtt Szekszárdon, egy társasházban, az épületből több embert tűzoltók hoztak ki, a helyszínre mentők is érkeztek.

A robbanás a Hermann Ottó utcában, egy többszintes épület második emeleti lakásában történt, a ház több lakása lakhatatlanná vált - mondta Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek.

A mentésben több mint húsz tűzoltó vesz, az esetleges sérültek felkutatása folyamatban van - tette hozzá. A lakhatatlanná vált lakások miatt mintegy száz ember elhelyezésére lesz szükség - tett hozzá.

A környéket lezárták. A közeli házakból kisereglettek a lakók, a károkat vizsgálták, a légnyomás ugyanis kinyomott több ablakot, ajtót. Van, aki arról számolt be, hogy a csempe is meglazult a fürdőszobában - írta a teol.hu.

A robbanásról videó és folyamatosan frissülő cikkünk ITT elérhető.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×