eur:
394.31
usd:
369.55
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

Lángoló épületből mentették az embereket Kecskeméten

Nem elégedtek meg azzal, hogy hívják a tűzoltókat, bementek az égő házba.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei a megyeszékhely tanyás területén intézkedtek kedd délután, amikor arra lettek figyelmesek, hogy az egyik közeli épületből füst tör elő.

Azonnal értesítették a tűzoltókat, ezzel egyidőben ketten – Kováts Zsolt és Institoris Ádám rendőr őrmesterek – a kerítésen átmászva ellenőrizték, hogy az ingatlanon álló épületekben van-e valaki. Az egyenruhások az egyik helyiségből egy 92 éves, mozgásában korlátozott idős asszonyt mentettek ki, majd kihozták az égő házból azt a 60 éves férfit is, aki egy vödör vízzel próbálta a lángokat csillapítani.

A tűzoltók a tüzet szerencsésen megfékezték, a két idős embert pedig a mentők további ellátás céljából kórházba szállították - olvasható a police.hu portálon.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×