eur:
394.44
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Elkaptak egy erzsébetvárosi erőszakoskodót

Szombati kihallgatása során kiderült, nem is egy nőre utazott a VII. kerületben.

Egyszer csak berántott egy nőt egy VII. kerületi kapualjba egy 26 éves férfi pénteken fényes nappal azzal a céllal, hogy erőszakoskodjon bele. A Police.hu oldalon olvasható beszámoló alapján a nő az esetről azt vallotta, épp a szóban forgó házba csengetett be késő délelőtt, amikor valaki hátulról átkarolta, befogta a száját és berángatta a lépcsőházba, ezt követően pedig leteperte.

A nőnek sikerült kiszabadulnia a szorításból és felszaladt egy felsőbb emeletre segítséget kérni, erre reagálva a támadó viszont elmenekült.

A rendőrség gyorsan azonosította a feltételezett támadót, és eljárást indított a 26 éves R. András ellen, akit szombaton a VIII. kerületi Práter utcában kaptak el. Kihallgatása során kiderült, volt már hasonló eset a számláján.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×