eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Új nyom: lehet, hogy meg sem halt 12 éve Maddie McCann

A 3 évesen egy portugáliai családi nyaraláson eltűnt kislány ügyében hamarosan bejelentést tehetnek.

Forró nyomon járnak a rendőrök a 12 éve, 3 évesen Portugáliában egy családi nyaralás közben eltűnt Maddie McCann ügyében - írja a brit bulvársajtóra hivatkozva a Blikk.

A Metro című lap írása alapján most úgy tűnik, a nyomozók közel állnak a rejtélyes ügy felgöngyölítéséhez. A rendőrök jelenleg egy külföldi férfira koncentrálnak, aki annak idején, amikor Maddie-nek nyoma veszett, szintén Portugáliában, Algarvéban tartózkodott. A helyi lapok arról írnak, hogy a brit és portugál rendőrség egyre közelebb járnak a megoldáshoz, de nagy a titkolózás a részletekről.

Maddie McCann felkutatására egyébként az elmúlt években csaknem 12 millió fontot, vagyis több mint 4 milliárd forintot fordítottak. Arról sem nyilatkozik a rendőrség, hogy szerintük él-e a közvéleményben általában már halottnak elkönyvelt lány.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×