eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A gólszerző Arijan Ademinek, a horvát csapat játékosának (j) gratulálnak társai, Bruno Petkovic (b) és Izet Hajrovic a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Ferencváros - Dinamo Zagreb visszavágó mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2019. augusztus 13-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Fradi-verő Dinamo Zagreb felpofozta a Rosenborgot is

A horvátok fél lábbal már a BL-csoportkörben vannak. Szerdai eredmények.

A norvég Rosenborg és az orosz FK Krasznodar is kikapott idegenben a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzésén, szerdán.

A norvégok a horvát Dinamo Zagreb otthonában veszítettek két góllal, az oroszok pedig a görög Olimpiakosz vendégeként kaptak ki 4-0-ra.

A visszavágókat jövő héten rendezik. A párharcok győztesei a Bajnokok Ligája, a vesztesei pedig az Európa-liga csoportkörébe kerülnek.

Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló, 1. mérkőzések:

bajnoki ág:
Dinamo Zagreb (horvát)-Rosenborg (norvég) 2-0 (2-0)
Young Boys (svájci)-Crvena zvezda (szerb) 2-2 (1-1)

nem bajnoki ág:
Olimpiakosz (görög)-FK Krasznodar (orosz) 4-0 (1-0)

kedden játszották:

bajnoki ág:
APOEL (ciprusi)-AFC Ajax (holland) 0-0
CFR Cluj (román)-Slavia Praha (cseh) 0-1 (0-1)

nem bajnoki ág:
LASK Linz (osztrák)-Club Brugge (belga) 0-1 (0-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×