fbpx

FRISS HÍREK

Kecskeméti siker a Nemzeti Futóversenyen

- Advertisement -

Több mint ötezren vettek részt a Hősök terén első alkalommal megrendezett Nemzeti Futóversenyen.

A szervezők közleménye szerint 5151-en teljesítették a tíz, illetve öt kilométeres távot, a verseny a Hősök tere-Andrássy út-Oktogon-Dózsa György út-Hősök tere útvonalon zajlott.

A győztes a nők között 10 kilométeren 36 perc 10 másodperces idővel Virág-Erdélyi Zsófia (Gödöllő, UTE) lett, az 5 kilométeres versenyt Csepcsányi Kiara Jázmin (Budapest, Budapesti Honvéd SE) nyerte 20:11 perccel. A férfiaknál a hosszabb távon Palkovits István (Kecskemét) 31:21 perces idővel győzött, a rövidebbet pedig Koszár Zsolt (Szentgotthárd, VEDAC) nyerte 15:09 perccel.

A kezdeményezés az egészséges életmód és a rendszeres sport fontosságára hívja fel a figyelmet, a résztvevők nevezési díjukkal a Magyar Vöröskereszt preventív, egészségmegőrző programjait támogatták.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...