Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. május 3., csütörtök

Karina Halle: Átkozottak 1 - 2.

Bűnbe ​született


„A Bűnben született szépen lassan magába szippantott, lebilincselt és halálosat szúrt a szívemben” – starcrossedbookblog.com
A visszautasíthatatlan ajánlat…
Ellie Watt megelégeli, hogy lopással, csalással szerezzen pénzt, ezért több év távollét után hazatér Californiába, hogy új életet kezdjen. Reméli, hogy volt gimnáziumi osztálytársa, a tehetséges tetoválóművész, Camden McQueen, még mindig gondol rá, azzal azonban nem számol, hogy a fiún mély sebeket ejtett a régi, viszonzatlan szerelem.
Ellie meglepetten tapasztalja, hogy McQueen megváltozott: erősebb lett, igazi rosszfiúvá vált. Amikor a fiú rájön, hogy egykori szerelme át akarja verni, váratlanul visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. A szabadság azonban áldozatokkal jár, és komoly veszélybe sodorhatja mindkettőjüket.


Bármi ​áron


„A szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben” – vilmairis.com
Bármit a szabadságért…
Ellie, Camden és Javier különös szövetséget alkotnak. Lehetséges egyáltalán, hogy az a három ember, akik korábban ellenségek voltak, együtt küzdjenek meg valamiért, mely mindhármuknak fontos? Mexikó bűntanyáin izgalmas, veszélyes kalandokon át próbálják megtalálni a szabadságukat. A szabadság azonban csak egy fogalom, a megváltást magukban kell keresniük.
Karina Halle trilógiája egy igazi adrenalinbomba. Izgalmas, akciódús, bővelkedik szenvedélyes, erotikus jelenetekben, és egy pillanatra sem hagyja lankadni a figyelmet. Nem kétséges, hogy a kemény, mégis érzelmes történet, akár a tetoválótinta, nyomot hagy az Olvasóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...