2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Húsz százalékkal drágábban szerződtek, mint ami a korábbi megállapodásban szerepelt.

Az atomerőművet népszerűsítő kampány részeként egy ideje különleges busz gördül be a legnépszerűbb fesztiválokra, amelyen a paksi blokkok működésével ismerkedhetnek meg a látogatók. Egy friss szerződés szerint az idei és jövő évi fesztiválszezonban sem kell nélkülöznünk a guruló kiállítást, minimum 2020. szeptemberéig ugyanis járni fog a kampánybusz.

Guruló kiállítás
Guruló kiállítás

A Paks II. Zrt. honlapján közölt információk szerint 2019. március és 2020. szeptember közötti időszakra kötöttek szerződést az Euroshow Kft.-vel "mobil interaktív jármű segítségével közönségtájékoztatási tevékenység megvalósítására és lebonyolítására". A szerződéses összeg 357 090 400 forint.



Jöjjön el a 2019-es év egyik legizgalmasabb KKV-eseményére! Több mint 50 előadó és panelbeszélgetés-résztvevő 5 szekcióban! Hogyan tudják kihasználni a magyar KKV-k a digitalizációban rejlő lehetőségeket, és miből tudják ezt finanszírozni? A geopolitikai kihívások, a Brexit és a kereskedelmi háború tükrében mi vár a magyar KKV-kra?
Néhány név az előadók közül: MAGYAR LEVENTE - Külgazdasági és Külügyminisztérium, miniszterhelyettes - JAKAB LÁSZLÓ - Innovációs és Technológiai Minisztérium, miniszteri főtanácsadó - FÁBIÁN GERGELY - Magyar Nemzeti Bank, igazgató - WOLF LÁSZLÓ - OTP Bank, vezérigazgató-helyettes - JELASITY RADOVAN - Erste Bank, vezérigazgató - BALOG ÁDÁM - MKB Bank, elnök-vezérigazgató - HEGEDÜS ÉVA - Gránit Bank, elnök-vezérigazgató - BÚZA ÉVA - Garantiqa, vezérigazgató - RASKÓ GYÖRGY - agrárközgazdász - SALGÓ ANDRÁS - BMW Group Magyarország - FERNBACH ZOLTÁN - Mercedes-Benz Hungária Kft., Hálózatfejlesztési és tréning igazgató - LAUFER TAMÁS - IVSZ, elnök
*/

Az Euroshow kapta korábban is a megbízást erre a feladatra. A 2017. június és 2018. december közötti időszakra 299 129 900 forintról állapodtak meg a paksi céggel.

Ami azt jelenti, hogy hónapra lebontva most drágábban szerződnek, mint ami a korábbi megállapodásban szerepelt. Akkor egy hónapra átlagosan 15,7 millió forint jött ki, a mostani kontraktus alapján viszont havi 18,7 milliós átlag jön ki. Ez közel 20 százalékkal több, ami - tekintve, hogy ekkora különbséget a 3 százalék alatti infláció nem indokol - vélhetően a szerződés tartalma, az elvégzendő munka magyarázhat. Erre vonatkozóan a paksi honlap nem tartalmaz egyéb információt.

Az Euroshow Kft. portfóliójában számos nagy céget - köztük a Magyar Postát, a MOL-t, a Telekomot - találunk a paksi atomerőmű mellett. A főtevékenysége szerint konferenciák, kereskedelmi bemutatók szervezésével foglalkozó társaságban dolgozik sport-promóciós munkatársként Pulai Imre, olimpiai bajnok kenus. A cég tulajdonosa Pető Zsolt, aki egyben a Dunaferr kajak-kenu szakosztályának elnöke.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!