Huszonegy parkolómester

Visszatekint a Szegedi Tükör is azokra a jobboldali politikusokra, akik éveken keresztül átvették a parkolóbérleteket, örömmel használták, majd állítólag egyikőjük feljelentette a városháza munkatársait, akiket egy „koncepciós jellegű” perben nem jogerősen első fokon elítéltek.

2018. november 10. 07:32

Huszonegy parkolómester

Ott az Ön postaládájában is a város ingyenes hetilapja! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló.

Eheti lapszámunkból:

  • A fideszes parkolóválogatottban volt olyan, akinek se autója, se jogosítványa nem volt, mégis évekig felvette az ingyen parkolóbérletet a várostól, más fideszes képviselő pedig a haverja Mercedesére kért ingyen parkolóbérletet.
  • Tudta, hogy a nagyáruház mai formáját a talajvíznek, a postapalota pedig egy tervezői hibának köszönhette? Folytatódik a városrésztörténeti sorozat.
  • Igazi nagy család a postásoké, így nem csoda, hogy az egyik legösszetartóbb szegedi nyugdíjas-egyesületet e szakma képviselői alapították 2006-ban. Akkor még csak huszonheten voltak, ma már száznegyven főt számlál a Postások Szegedi Nyugdíjas Egyesülete.

Szegedi Tükör. A város és lakói.

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!