Idén is gyűjtenek csokit a beteg gyerekeknek a bohócdoktorok

A hagyományoknak megfelelően a Karitáció Alapítvány idén is csoki gyűjtésbe kezd, hogy a bohócdoktorok karácsonykor meglepetéssel tudjanak kedveskedni az ünnepeket a kórházban töltő beteg gyerekeknek.

2018. november 17. 13:04

Idén is gyűjtenek csokit a beteg gyerekeknek a bohócdoktorok

Az alapítvány közösen más szervezetekkel idén is több száz gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás ezer gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás-csomagot. A jótékonysági akciót bővebben itt olvashat. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívnak a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csokiadományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni.

Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, hogy ha tehetik, a csoki mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, amelyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez az önkéntesek eljuttatják.

Csoki leadási pont:
6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alatt.
Ez postacím, ahova távolról is küldhető csokoládé.

A gyűjtés december 14-éig tart, addig lehet leadni a gyermekeknek szánt édességeket a bohócdoktoroknál.

A Karitáció Alapítvány olyan boltosokat, cégeket, iskolákat is keres, akik összegyűjtenék a felajánlott csokikat és azokat eljuttatná a központba. A segíteni akarók a www.karitacio.hu oldalon fellelhető elérhetőségeken tudják felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel.

Fotó: www.karitacio.hu

Címlapon

mutasd mind