Minitojásokkal és színes kifestőkkel készültek a húsvétra Tarjánban

Alig több mint egy hónapja nyitott meg a Tarjáni Infopont, de máris sok programot kínál a négy városrész találkozásánál lévő közösségi tér. Kedden délután például a húsvéti dekorációkat lehetett készíteni.

2019. április 16. 17:18

Komoly klubélet zajlik a József Attila sugárút 132. szám alatt március elején nyílt Tarjáni Info Közösségi Pontban, de a közelgő ünnep előtt különösen megélénkült az intézmény élete. Kedd délutánra például olyanokat vártak, akik hozzáértő szakember segítségével húsvéti dekorációkat szerettek volna készíteni.

A szakértelmet Korom Kati keramikus biztosította, az alapanyagokat pedig a Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány adta.

A mintegy 35-40 érdeklődő életkorának és érdeklődésének megfelelő dekorációkat készíthetett. Amikor ott jártunk, a felnőttek elsősorban a minitojások megformázásában találták örömüket, amiket hurkapálcikák végére lehetett erősíteni, a gyerekek pedig nyuszifészket készítettek, vagy kifestőkkel játszottak.

Az intézmény továbbra is várja azoknak a civil szervezeteknek, nyugdíjas kluboknak és baráti társaságoknak a jelentkezését, akik állandó helyszínt keresnek foglalkozásaikhoz, programjaikhoz.

A fenti fotóra kattintva megnézheti további képeinket is.

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind