Konzultáljon velünk is szegedi kérdésekről!

Mondja el véleményét! Íme néhány kérdés, amelyekre egy ideje várjuk a választ, de senki nem akar felelni.

2019. augusztus 22. 07:43

Konzultáljon velünk is szegedi kérdésekről!

Úgy gondoljuk van élet a Fidesz-nyilvánosságon túl is, hogy nemcsak az és úgy van hazánkban (is), amit és ahogy a kormánypárti sajtó igyekszik megmutatni. Ugyanígy teszünk Szegeddel kapcsolatosan:

Ugyanakkor mi is kritizálunk, bírálunk – őket is. Ám ez a jobboldalnak az esetek jelentős részében nem tetszik. Az ugyanis szerintük valamiért „nem fontos”, hogy ők, mit és hogyan tesznek, az mennyire szabályos, tisztességes. Amikor ilyen ügyek kapcsán kérdezünk, akkor általában a következőket tapasztaljuk:

Néha tényleg igazat mondanak, de nem ez a jellemző. Erre leginkább akkor van példa, amikor végképp nincs esélyük kibújni a válaszadás alól. Ezért az is megesik, egyszerűen nem hívnak meg minket egy-egy sajtóeseményükre, nehogy kérdezzünk valami kellemetlent, amire válaszolni kellene, de nem tudnak.

Ilyen volt a legutóbbi polgármesterjelölti sajtóesemény is, amelyen Nemesi Pál bejelentette, a Fideszhez hasonlóan „megkérdezi” a szegedieket, mit gondolnak bizonyos dolgokról. A kérdőív kérdéseit egy külön írásban alaposabban is kiértékeljük, most csak annyit jegyzünk meg, sikerült olyan nevet választani a kérdőívnek, ami egy ideje már foglalt.

Maga a kérdőívezés viszont jó dolog, ezért úgy döntöttünk, mi is indítunk egy konzultációt. Kérdőívünk címe:

Ezekre a kérdésekre vár választ egy ideje a szeged.hu

Íme:

Vélemények

mutasd mind