Az NKM Szeged Vízisport Egyesület az ország legeredményesebb klubja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szerint

Sík Márton szerint a csapatmunka hozta meg nekik a sikert.

2019. november 13. 20:35

Az első helyen végzett az NKM Szeged VE a klubok közötti összesített bajnoki pontversenyben a Magyar Kajak-Kenu Szövetség számításai alapján. A szegedi egyesületet a Győr és a KSI követi a rangsorban. 

Az NKM Szeged VE 2018-ban a versenysportban zárt az élen, idén pedig minden eddiginél több pontot gyűjtve a versenysport mellett a teljes összevetésben is a legjobbnak bizonyult. A pontszámításba a gyermek korcsoporttól a felnőttig minden korosztály beletartozik. 

Sík Márton, NKM Szeged VE szakmai vezetője szerint a siker a csapatmunka diadala, és óriási büszkeség számunkra, hogy az élen zártak. 

„A versenysportban 2018-ban mindössze 0,25 pont előnnyel nyertük meg az összesített pontversenyt, az idén még több pontot szereztünk és minden összevetésben magabiztosan végeztünk az első helyen. Sokat léptünk előre és szinte mindenben fejlődtünk. Ez a nagyszerű eredmény pedig egy tudatos szakmai munka gyümölcse, amely mögött egy nagy csapat áll. Az egyesület motorjai azok a lelkes edzők, akik szinte az év minden napján dolgoznak, de a siker közös és éppúgy megvan benne a része a szülőknek, a támogatóknak, a jóakaróinknak és klubunk minden alkalmazottjának. Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi ember áldozatos munkája kellett ehhez az eredményhez! Büszke vagyok az egyesület minden tagjára, valamint köszönöm a szülők és a támogatóink segítségét, mert ezt az első helyet együtt értük el” – mondta Sík Márton.

Vélemények

mutasd mind