Az illegális migráció már unalmas: a legális bevándorlást is korlátozná a Mi Hazánk

Nehogy már csak úgy idejöjjenek a mindenféle külföldiek! Magyarország kettesszámú viccpártja pénteken ismét bizonyított.

2020. január 17. 17:24

Az illegális migráció már unalmas: a legális bevándorlást is korlátozná a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom az illegális bevándorlás mellett korlátozná a legális bevándorlást, illetve a külföldiek ingatlanvásárlását is – közölte a nyíltan idegenellenes és homofób párt új fővárosi elnöke pénteken Budapesten.

Nagy Attila hol máshol, mint a XII. kerületi Turul-emlékműnél tartott sajtótájékoztatón példaként említette, hogy szerinte van olyan XIII. kerületi háztömb, aminél már a névtáblákon szereplő nevek 30 százaléka külföldi csengésű. Hogy mi számít külföldi csengésű névnek, azt vagy nem részletezte, vagy az MTI megfeledkezett kitérni rá. 

Nagy ennek kapcsán azt is mondta, szükségesnek tartja a letelepedési engedélyek kiadásának felülvizsgálatát.

A civilben teniszedzőként dolgozó politikus arról az ötletükről is beszélt, hogy arra kérik a kiemelkedő csapatsportok szakszövetségeit, korlátozzák a külföldi csapatjátékosok számát.

És mivel homofóbia nélkül levezényelni egy Mi Hazánk-sajtótájékoztatót olyan életszerűtlen, mint egy sorosozás és migránsozás nélküli Kormányinfó, mindezek után elmondta azt is, hogy a Mi Hazánk minden törvényes eszköz felhasználásával meg akarja akadályozni egyes ellenzéki vezetésű önkormányzatok azon tervét, hogy a Budapest Pride ideje alatt kitűzzék a szivárványos zászlót a polgármesteri hivatalokra. 

Ezt a családok elleni nyílt hadüzenetnek tekintik

– osztotta meg Gondolataikat a világgal Nagy Attila.

Novák Előd, a párt alelnöke is ott volt a sajtótájékoztatón, és beszélt is, arról, hogy a közérdek sérelmére hivatkozva (!) szükséges korlátozni a legális bevándorlást.

Ezzel kapcsolatban Simon Perez korábbi Izraeli kormányfőt idézte, aki szerinte egyszer azt mondta, hogy az izraeliek felvásárolták Magyarországot.

(Kötelező zsidózás, pipa.)

Novák szerint a Mi Hazánk kész újjászervezni a XII. kerületi emlékmű megóvása érdekében a turulvédő akciócsoportot (nem vicc, ilyen tényleg van, vaigy ezek szerint lesz!), miután Pokorni Zoltán, a Hegyvidék fideszes polgármestere kilátásba helyezte az ősi nemzeti szimbólum eltávolítását. 

Ha kell, élőlánccal is megvédik a polgármesteri önkénnyel szemben az emlékművet

– mondta a harcias Novák.

Függöny.

kmn

Vélemények

mutasd mind