Hírzóna

Illatos tolvajt fogtak Szegeden

Illatos tolvajt fogtak Szegeden

2018. október 11., csütörtök
Illatos tolvajt fogtak Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy 19 éves fiatallal szemben, aki több ezer forint értékben lopott parfümöt az egyik szegedi bevásárlóközpontból.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018februárjában és márciusában összesen hat üveg márkás parfümöt tulajdonított el úgy, hogy azokat a polcról levette, ruhája alá rejtette és távozott az üzletből. A nyomozók az áruház kamerafelvételeinek segítségével azonosították, elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt. T. Zoltán gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a napokban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.