Közélet

Jó Reggelt Szeged- Kiakadtak a szegediek a csúszós utak miatt

Jó Reggelt Szeged- Kiakadtak a szegediek a csúszós utak miatt

2019. január 8., kedd
Jó Reggelt Szeged- Kiakadtak a szegediek a csúszós utak miatt

Szombaton leesett az előre megjósolt hó Szegeden. Még vasárnap sem találkoztunk hókotró járművel, sem sószóróval. E mellett az SZKT nem működő jegyautomatái okoztak felháborodást Szegeden a hét első napján.

Ahol szombaton sikerült eltakarítani a havat, ott hétfő hajnalra valóságos közúti bowlingpályává fagytak az utak Szegeden.

Jobb híján a Facebookon dühöngenek a szegediek.

Egy felháborodott bejegyzés törte meg a “jeget” a Szegeden láttalak Facebook-csoportban. Az elégedetlen felhasználó az iránt érdeklődik, hogy hol vannak a hókotrók az utakról? Holott a város elméletileg felkészült a téli időjárásra. Olvasóink jelezték, hogy

a városban több helyen nem működnek az SZKT jegyautomatái.

A probléma nem új keletű, korábban a járműveken található fedélzeti automaták hibásodtak meg rendszeresen.

A nyáron a szegedi SZIN fesztiválon vált szét

végleg az útja Majkának és Curtisnek. A szegedi fellépésük ugyanis Curtis rosszulléte miatt hiúsult meg, amit Majka szerint az énekes drogproblémái okoztak. Akkor Curtis tagadott, most azonban bevallotta, Majkának igaza volt, és befekszik egy elvonóra.

Kétéves szerződést kötött a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a horvát válogatott, Luka Stepanciccsal

. A jobbátlövő a nyáron érkezik a bajnoki címvédőhöz.A 28 éves játékos jelenleg a francia Paris Saint-Germaint erősíti, nyáron azonban lejár a szerződése, így a következő szezonban már a Tisza-partiak sikereiért küzdhet majd. Elkezdődött a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállításának utolsó hete:

a záróhéten hétfőtől péntekig kedvezményes jegyárakkal várják az érdeklődőket,

a kültéri dinoszauruszok bontása pedig már a hét elején megkezdődik. Így már csak néhány napja maradt a dinó-rajongóknak, hogy elköszönjenek a kinti és benti ősállatoktól Szegeden.

Ha még több szegedi hírre szomjazik, kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.