VV Reninek egy egyszerűbb című műsorba kellett volna jelentkeznie, mert az alábbi videó második felének tanúsága szerint az még megy neki, hogy Való Világ, de azt már nem tudja kimondani, hogy Powered by Big Brother. Mindezt annak ellenére, hogy a bemutatkozásakor még ki is emelte, hogy milyen büszke az angoltudására. VV Csoki megpróbálja megtanítani neki ezt a kifejezést, a videó első felében pedig smárol vele, és mindkét alkalommal belekeveri a beszélgetésbe a farkát, amit meg lehet nézni például ide kattintva.

Szintén Reni a sztárja az alábbi videónak, amiben ez az idegennyelvi antitalentum meglovagolja egyik játékostársnőjét, VV Zsuzsut. Ez VV Greget arra indítja, hogy elkezdjen fantáziálni, hogy milyen lenne, ha ők egy leszbikus pár lennének. Greg hozzá is teszi, hogy ha ő nő lenne, Renivel biztos kipróbálná, mert

benne van szexizmus!

De mivel Greg nem nő, és nem is heteroszexuális, ezt a menetet egészen biztosan nem fogjuk adásban látni. De mondjuk szex van így is elég az interneten, sokkal jobban fogunk örülni, ha Greg még hasonló aranyköpésekkel ajándékoz meg bennünket a műsorfolyam során.

Greg nem tudja, mi az a szexizmus, az elsőként szexelő és elsőként kieső VV Cintike pedig azt nem tudta, hogy a pacemaker micsoda, de az volt a tippje, hogy valami pénisszel kapcsolatos.

Nem vagyok buta ember, Istenem, de én esküszöm, nem tudom az ilyen szakkifejezéseket, hogyha nem használom mindennapba. Tök logikus logika

– mondta VV Cintike.

És hallgassuk meg VV Radics eszmefuttatását is arról, hogy mennyire kell a társ, a támasz, a szerelem az ember életébe. Már csak azért is, mert ilyenkor az orális szex még jobban esik:

úgy leszop, hogy beszarsz, az fix!