Tavaly ősszel írtuk meg, hogy MC Hawer 53 éves mulatóssztár összejött egy nála 33 évvel fiatalabb lánnyal, Fannival. Volt eljegyzés is nem sokkal később, de MC Hawer, azaz polgári nevén Koczka Géza most szomorú posztban tette közzé a Facebookon, hogy a kapcsolatnak vége szakadt, elsősorban a nagy korkülönbség által okozott problémák miatt.

Szomorúan jelentem be, hogy 11 hónapnyi együtt élés után a mai naptól újra egyedülálló lettem és az is maradok. Fannival lángoló szerelem volt, mindig mosolyogva fogok rá visszaemlékezni. Néhány hónapig boldoggá tette életemet. Szeretném leszögezni, hogy NEM harmadik fél miatt lett vége, hanem pusztán generációs meg nem értés miatt. Túl sok valóban a 33 év. Mi férfiak ebben a korban szeretnénk még elhinni, hogy lépést tudunk tartani, vagy esetleg egy gondtalan életszínvonallal kompenzálni idős korunkat. Bizonyos ideig sikerül is, de aztán feladjuk a harcot. Mert ebben a korban már nem akarunk vitázni, nehezebb kompromisszumot kötni és vágyunk a nyugalomra, békességre. Csupán ennyi.

Az üzenet második fele arról tanúskodik, hogy MC Hawer számít rosszindulatú reakciókra is, ezért mindenkit kér a következőképpen:

Nem szeretném, ha Fannit esetleg bántások érnék emiatt. A sajtót is kérem, legyen kíméletes. Az ügyben nem kívánok nyilatkozni. Ja és nem haltam meg és nem estem vissza az alkoholizmusba sem. Üdv mindenkinek, egy újabb élet reményében

– fejezi be egy szomorú szmájli kíséretében. A sors iróniája, hogy a tavalyi évet MC Hawer egy „Nem kell nő” című dallal indította azzal, hogy ez az újévi fogadalma 2018-ra. Kilenc hónappal később a fogadalom mégis lett egy kapcsolata, méghozzá ez a kapcsolata, amelynek most újabb tizenegy hónappal később vége szakadt.

Ön mindezt a Blikknél is elolvashatja itt, a mi figyelmünket is az ő cikkük hívta fel erre a hírre.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
MC Hawer és 33 évvel fiatalabb barátnője szakítottak

11 hónap után „generációs meg nem értés miatt” lett vége a kapcsolatnak. „Nem haltam meg és nem estem vissza az alkoholizmusba sem” – szögezi le MC Hawer.

84 · Aug 20, 2019 04:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments