Tegnap beszámoltunk arról, hogy Caramel ambuláns szájsebészeti műtéten esett át. Az énekest fogfájás kínozta, amivel orvoshoz is fordult. Kiderült, hogy fogtályog okozza a fájdalmát, így rögtön meg is műtötték.

Bár a gyulladt részt eltávolították, a gyógyulás hosszú egy ilyen beavatkozás után. Az énekes szájzárat kapott, és az evés is nagyon nehezére esik, elmondása szerint azonban felesége gondját viseli. Jelenleg magas láza van, antibiotikumot szed, és csak résnyire tudja kinyitni a száját – írja a Blikk.

A műtét megkönnyebbülést hozott neki, amiatt azonban nagyon csalódott, hogy le kellett mondania debreceni koncertjét. Hiába vannak még mindig fájdalmai és küzd az evéssel, minden erejével azon dolgozik, hogy a pénteki koncertjén szórakoztathassa rajongóit.

Mindent megteszek azért, hogy a pénteki, Strand fesztiválra meghirdetett koncertet megtarthassam, ha máshogy nem, akkor gyulladás- és fájdalomcsökkentő injekciókkal. Épp ezért szerdán még egyszer elmegyek a fogorvoshoz, és ha törik, ha szakad, pénteken énekelni fogok a közönségnek!

– mondta a lapnak az énekes, aki úgy tűnik, Keresztes Ildikóhoz hasonlóan nem ismer lehetetlent, ha a rajongóiról van szó.