Önnek hogyan telt a szombat este?

Reméljük, jobban, mint bizonyos Roberto Daniel Aroyónak az a görbe éjszakája, amivel az elmúlt napokban bekerült a hírekbe. A 33 éves férfit a San Francisco körzetében fekvő Salinasban videózta le a biztonsági kamera az év első péntekének hajnalán. Odament egy vadidegen házához, és elkezdte nyalogatni a kapucsengőt. A mozgásérzékelő biztonsági rendszer bekapcsolódott, és folyamatosan videózta Aroyót, akiről így most több órányi felvétel van, amint a kaputelefont nyalogatja. Közben egyszer kicsit odébbment, hogy a gyepre vizeljen, aztán folytatta, összesen hozzávetőlegesen három óráig, fáradhatatlanul, majd pár másik házat is felkeresett. Az alábbi videó csak egy rövid részlet a biztonsági kamera által készített, három órás felvételből.

A szóban forgó ház a Dungan család otthona, és a szülők nem voltak otthon azon az éjszakán, amikor az eset történt, csak a gyerekek aludtak a házban, akik az egészből semmit sem érzékeltek. Később azonban a szülők hazaértek, és látták, hogy a bejárathoz szerelt biztonsági berendezés jelzi, hogy mozgás volt éjszaka a kapu előtt. Megnézték a felvételt, és megrökönyödve látták, hogy valaki egész éjjel a kapucsengőjüket nyalta. Értesítették a rendőrséget, de a KION 5/46 nevű csatorna, akik először tudósítottak az esetről, hozzáteszi, hogy ez a cselekmény önmagában nem valósít meg különösebb bűncselekményt.

Arról nincs szó, hogy a csengőnyaló-fantomot elkapták-e már (igen! csengőnyaló-fantom! mi is beszállunk a bizarr cselekmények elkövetőinek névadási versenyébe!), de az sem derül ki a forrásból, hogy az illető nem állt-e véletlenül valamilyen szer hatása alatt. A mi tippünk az lenne, hogy de.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lehet, hogy nem volt józan: egész éjszaka egy kapucsengőt nyalogatott

A ház tulajdonosai utólag vették észre a biztonsági kamera által a fáradhatatlan nyelvű férfiról készített három órás felvételt. Máris itt az év legfurább videója!

74 · Jan 20, 2019 10:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments