Így használd az árinformációkat! - Konferencia az AGROmash Expón

agrarszektor.hu
Január 23-án, a budapesti AGROmash Expo keretein belül rendezik meg az első olyan nemzetközi konferenciát, ami a piaci információk transzparenciájáról és felhasználásáról szól. A reggel 9-től délután 4-ig tartó eseményen elsősorban kanadai és USA-beli gyakorlatokat ismertetnek a meghívottak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében, az Agrárminisztérium (AM) támogató közreműködésével megrendezésre kerülő "A piaci transzparencia értéke - 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR)" című nemzetközi konferencia apropóját az adta, hogy a Kutató Intézet által működtetett Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) immár 20 éves múltra tekint visssza. Európai uniós jogszabályokon alapuló tevékenysége keretében a PÁIR agrárpiaci árinformációkat gyűjt, dolgoz fel és továbbít az Európai Bizottság felé, valamint oszt meg a piaci szereplőkkel. A rendszer fenntartása az EU minden tagállama számára kötelező, azonban a tagállamok és az Európai Bizottság Mezőgazdasági Főigazgatóságának illetékes szervei között az elmúlt években csak ritkán adódott alkalom a tapasztalatcserére.

A PÁIR 20. évfordulója alkalmából 2019. január 23-án megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia elsimert nemzetközi szakértők, továbbá a PÁIR adatszolgáltatóinak és adatfelhasználóinak közreműködésével e hiányt pótolja. A szakmai rendezvényen az adatok és adatszolgáltatás minősége, az adatszolgáltatók motiváltsága, továbbá a termékpályák transzparens szervezése és működése kerül a középpontba.

A konferencia részletes programja és a regisztráció is lehetséges ezen a linken. A regisztrációt január 14-ig kérik a szervezők.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?