Minden, amiről tudni kell: Agrárium 2019 konferencia

agrarszektor.hu
A legfontosabb idei szabályozási és piaci változásokról tájékozódhatnak az agrárgazdaság szereplői az Agrárium 2019 konferencián, amelyet március 7-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio gazdasági portál. A konferencia célja, hogy gyakorlati információkat nyújtson az ágazat résztvevőinek az agrártámogatások megszerzéséhez és segítse eligazodásokat a változó jogszabályi és piaci körülmények között.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Március 7-én rendezi meg a Portfolio Agrárium 2019 elnevezésű konferenciáját, amely az egyik legrangosabb eseménynek számít a hazai agrárgazdaság tavaszi eseményei között. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.

Az esemény legfontosabb célja, hogy első kézből nyújtson gyakorlatban is jól hasznosítható információkat az ágazati szereplők számára a legfontosabb idei jogszabályi változásokról és segítse tájékozódásukat a folyamatosan változó piaci környezetben. Az esemény hozzá kíván járulni ahhoz, hogy az agrárium résztvevői kihasználhassák az idei agrár- és vidékfejlesztési támogatási lehetőségeket, illetve megalapozott döntéseket hozhassanak az új gazdálkodási ciklusban. 

Az "Agrárium 2019" konferencia kiemelt témája, milyen feltételekkel nyílik meg az egységes elektronikus támogatási kérelmek idei beadási időszaka, és a gazdálkodóknak a források megszerzéséhez milyen új követelményeket kell teljesíteniük. Az esemény külön szekcióban foglalkozik a földadásvételekre, a földöröklésre, az osztatlan közös földtulajdonok megszüntetésére és a helyi földbizottságokra vonatkozó szabályozási elképzelésekkel, amelyek 2019-ben a legjelentősebb változásokat hozhatják a hazai agráriumban. Szó lesz arról is, milyen új hitellehetőségeket kínálnak a bankok az agrárgazdaság számára, illetve milyen hitel- és lízinglehetőségek nyílhatnak a gépbeszerzések finanszírozására. Az esemény részletesen foglalkozik az új vetőmag fajtajegyzékekkel és a növényvédőszer-piac gyökeres átalakulásával, emellett pedig átfogó képet kíván adni az új állattenyésztési törvény előírásairól, a takarmányozás piaci és innovációs trendjeiről és a Magyar Élelmiszerkönyv várható élelmiszerszabályozási reformjáról.

A konferencia megnyitó előadásában Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára ad tájékoztatást az agráriumot érintő idei kihívásokról és kormányzati tervekről, a szekcióbeszélgetésekben pedig az államigazgatási és szakmai-érdekképviseleti szféra további magas rangú képviselői nyújtanak információkat a legfontosabb témákban. Az eseményen részt vesznek az üzleti szféra - így az inputgyártó, az állattenyésztési, a takarmányozási, az élelmiszeripari és a kereskedelmi cégek - csúcsvezetői is.

 

Feldman Zsolt

államtitkár

Agrárminisztérium

Jelenleg az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára. Felel az európai uniós közvetlen támogatások, piaci intézkedések és a nemzeti agrártámogatások rendszerének működtetéséért, a mezőgazdasági... Tovább »

 

A kecskeméti konferencia részletes programjáról ezen a linken lehet tájékozódni. A Portfolio a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít. A jelentkezési és regisztrációs lehetőségekről a konferencia internetes oldalán lehet tájékozódni, amelyet ide kattintva is el lehet érni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?